NOU!!! ROCONUT PRAJIT
Ideea nucilor prajite a pornit din doua directii, una comerciala si una de imprietenire a consumatorului cu nuca. Se stie ca miezul de nuca natur este extrem de sanatoas pentru om dar nu este asa de “prietenos” cu gustul.
Asa ca, ceva timp am studiat sa vedem combinatia optima de prajire in uleiul care sa ii mareasca volumul caloriilor bune, nu sa i le micsoreze, stiindu-se ca prin procesare termica orice produs isi pierde calitatile hranitoare.
Si uite asa, dupa analize, studii, teste, cercetari cu nutritionisti avizati s-a nascut “maria sa” ROCONUT” miezul de nuca prajit in cel mai nutritiv ulei din lume, uleiul de cocos, sarat doar putin cu sare iodata si fina de mare.
Noi si cei care l-au gustat din tara, dar si din Ungaria, Austria, Germania, Italia au ramas cu un gust delicios care se doreste din ce in ce mai mult.
Evident ca nu folosim cuvantul “dependent”, dar dupa ce il veti gusta, linga o cafea, un pahar de bere, vin alb sau rosu, veti dori din ce in ce mai mult ca miezul de nuca prajit “ROCONUT” sa-l aveti prin preajma, zi de zi.
In curand si in magazinele din Romania.
Miezul de nuca ROCONUT, prajit in cel mai bun ulei din lume, cu sare fina de mare, este combinatia perfecta pentru sanatate. Regele fructelor, “miezul de nuca” ROCONUT, prajit in ulei de cocos, dupa o reteta indelung testata, capata valori nutritive sanatoase, mai puternice chiar decat miezul natur. Consumul zilnic de 25 de grame de miez de nuca ROCONUT, prajit si sarat, contribuie la cresterea energiei in organism, imbunatateste metabolismul si previne oboseala, acestea fiind doar o parte din avantajele produsului
COMPARATI
ROCONOT NATUR
ROCONUT PRAJIT