DE CE MIEZUL DE NUCA “ROCONUT”
SI TOTUSI, DE CE SA ALEGI MIEZUL DE NUCA ”ROCONUT”
Aparent miezul de nuca, indiferent de provenienta, este la fel, dar asta doar aparent, ori stim cu totii ca aparentele inseala si ca detaliile fac diferenta.
Ei tocmai in detalii sta diferenta intre miezul de nuca ROCONUT si altele.
Mai in gluma mai in serios, fara sa aducem prejudicii unor marci automobilistice, dar exact asa cum si Dacia si Mercedes fac acelasi lucru, te plimba de colo/colo, diferenta fundamentala este felul cum o face, cam asa e si cu diferenta intre miezul de nuca ROCONUT si celelalte.
Seamana ca forma dar gustul te determina sa alegi ROCONUT si nicicand altceva.
Dar de ce?
Simplu.
1.Nucile provin din gospodarii individuale unde pomii nu sunt tratati in nici un fel cu pesticide sau alta chimie-totul e natural ca la mama acasa.
2. In perioada 2008-2011 am avut grija sa alegem din miile de producatori doar cateva sute care respecta standardele ROCONUT.
3-cultivatorii au fost pregatiti ca livrarea sa se faca la un nivel maxim de umiditate controlat la receptia miezului de nuca, asa fel incat o parte din procesul de uscare sa se realizeze natural, la cultivator.
4-dezumidificarea si uscarea miezului de nuca este facuta cu o tehnologie avansata, care prin procedura si durata se aseamana cu uscarea lenta si naturala a nucii din “podul bunicii”, de la tara.
5-sortarea cu atentie si mare grija in formate combinate, manual si tehnologic avansat, elimina orice fel de observatie calitativa asupra miezului de nuca ROCONUT.
Cele cinci argumente sunt detalii esentiale care transforma numele de ROCONUT intr-un brand autorizat al miezului de nuca romanesc si european.